wat we doen

wat we doen

We fietsen elke laatste zaterdag van de maand. De tocht wordt steeds door een andere voorrijder uitgezet in overleg met het team. De lengte van een tocht is ongeveer 35 á 40 km van start naar eind plaats en gaat elke maand een andere richting op. B.V. Gouda, Zoetermeer, Delfland enz.

Meedoen?
Als je een eigen tandem hebt maar niet altijd een voorrijder dan kun je mee fietsen en zorgen wij voor een voorrijder maar je mag natuurlijk ook je eigen voorrijder meenemen.

Tandemclub Rotterdam is in het bezit van 3 reserve tandems die gehuurd kunnen worden voor 10 euro per tocht. Heb je geen eigen tandem maar wil je wel mee fietsen met onze club dan kun je deze huren bij ons.

Een van onze eigen tandems

Om mee te kunnen fietsen moet je minimaal 15 km per uur fietsen en een afstand van 40 á 50 km. Het is ook mogelijk om een proef rit te maken.

Hoe ziet een dag fietsen eruit?
Voorrijders halen meestal hun achterrijders thuis op en fietsen dan samen naar de verzamelplaats.
Rond 10.30 verzamelen we bij een restaurant voor koffie of thee.

Een stuk fietsen en halverwege lunchen. Bij goed weer gaan wij picknicken en anders lunchen in een restaurant. Daarna de laatste kilometers weer terug naar verzamelplaats voor een eind drankje en napraten voor diegene die dit willen. Dit is meestal tussen 16.00 en 17.00 uur.

De kosten voor lunch en eind drankje zijn voor eigen rekening.

Agenda
Onze agenda is heel simpel wij fietsen elke laatste zaterdag van de maand. De eerste 5 jaar fietste wij van maart t/m oktober. Maar nu is dit uit gegroeid tot elke maand.

Privacy
Ook wij ontkomen niet aan regelgeving over de (heel beperkte) gegevens die we van onze deelnemers nu eenmaal vast moeten leggen.
Klik <HIER> voor onze VGA verklaring.
Het VGA verwerkingsregister lees je <HIER>

gezellige foto op een terras langs de Rotte