26 Okt. Reeuwijk

26 Okt. Reeuwijk

Zaterdag 26 oktober 2019 Reeuwijk
Uitgezet door : Ronald Bakker
Verslag: Marloes van Woerden

Dit keer de laatste officiële tandemtocht van het jaar! 10 tandemkoppels en 2 meefietsers waren van de partij. Fijn dat Hans weer van de partij was na zijn tour de France duikeling.

We dronken koffie met elkaar aan de Rotte bij Cafe Oud Verlaat. Wat zaten we daar heerlijk in de zon.

Ronald had een ambitieuze tocht van 43 kilometer in elkaar gezet, maar kreeg last van de bibberitus vanwege de harde wind. Hij stelde tijdens de koffie een stemming voor.

Wie wilde de tocht om de Zevenhuizerplas, naar de Reeuwijkse plassen en via de Ijssel en Nieuwerkerk weer terug naar Oud Verlaat? Of een haastig aan elkaar bedacht fietstochtje naar Zevenhuizen en weer terug??

Gelukkig voor ons sneuvelde het ambitieuze plan van Ronald niet en gingen we op weg. Heerlijk met de wind mee en het hoofd in de zon naar de Reeuwijkse plassen. De bomen waren nog verrassend groen.

Bij de Reeuwijkse plassen werd er gepicknickt. Uit de wind, tussen het riet en omringd door alleen maar water.

Na de pauze zou het fietsen pas echt beginnen…tegen de wind via de Ijssel weer terug. En de wind…die viel eigenlijk wel mee. Langs de Ijssel tussen de dino’s genoten we wederom in het zonnetje van een kopje thee, koffie of fris.

Dewi en Chris trakteerde ons hierop, omdat ze voor het laatst meefietsten. We danken jullie voor alle trapbewegingen die jullie voor de tandemclub hebben gedaan en we wensen jullie veel succes met jullie weekendpleegzorgkind.

Al met al een bijzonder geslaagde tocht, met dank aan Ronald.

Je mag vaker een tocht in elkaar zetten. Een tocht waarin niemand de plas is ingefietst en ook niemand is kwijt geraakt. We kijken al weer uit naar het seizoen 2020 en we wensen de winter diehards mooie fietstochten toe.

klik <HIER> voor de foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *