29-04 Schipluiden

29-04 Schipluiden

29 april 2017 – Berkel (Pannenkoe) – Schipluiden
Anita en Frank Tesselaar

Onze vaste voorrijders, Paul en Rachael, kwamen rond 10.00 uur naar ons huis om vervolgens met zijn viertjes op onze tandems naar het startpunt te fietsen. Na een klein uurtje doortrappen hadden we er al bijna 17 km opzitten. Alle deelnemers genoten van een heerlijk kopje koffie/thee bij restaurant Pannenkoe in Berkel en Roderijs.

Bert van Trirum had voor deze dag de route uitgestippeld. De tocht ging via Oude Leede en Abtswoude naar Schipluiden waar we in brasserie Vlietzicht van een heerlijke lunch konden genieten. De teller stond inmiddels op zo’n 37 km.

Na de lunch fietsten we nagenoeg dezelfde route terug naar de Pannenkoe te Berkel en Rodenrijs.

We kunnen terug kijken op een mooie tocht met veel natuur want de lente was goed merkbaar door veel activiteiten van de paarden, koeien en schapen. Ook de vogels leken het die dag erg druk te hebben met het vinden van een partner en het vervolgens moeten bouwen van een nestje. Ook werd ik verrast door een hond die achter een haas rende, maar hoe dit is afgelopen weet ik niet. Het weer was op deze dag wederom ons goed gezind. Na afloop hebben we nog gezellig met elkaar iets gedronken.

De fietstocht was voor ons nog niet afgelopen want we moesten nog naar Capelle. Uiteindelijk stond de teller op 73 km.

Namens alle deelnemers willen we Bert bedanken voor het uitzetten van deze tocht.

Eén gedachte over “ 29-04 Schipluiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *