29 Jul. Delfshaven

29 Jul. Delfshaven


Zaterdag 29 juli Lake7 – Delfshaven
Elly Klijnoot

’s Morgens vroeg op pad, aangezien ik met de extra tandem ging fietsen die bij Marianne in Bleiswijk gestald is. Afgesproken dat wij met 3 tandems om 09.30 bij Marianne zouden vertrekken naar  Lake 7 waar we de andere voorrijders en de deelnemers zouden treffen om gezamenlijk de tocht te beginnen met een kopje koffie/thee.

Daar maakte ik kennis met de nieuwe deelnemer, Jan Struijk, waar ik die dag mee fietste. Wat een leuke ervaring was dat. Hij was de jongste niet meer, maar wat een conditie. Petje af Jan.

Echter het liep iets anders dan verwacht, aangezien de weergoden ons niet goed gezind waren die dag.

Dus wachten tot het droog zou worden, na ongeveer een uur gewacht te hebben, zijn we maar vertrokken en derhalve kwamen we redelijk nat aan.

Na de koffie en natuurlijk wachten, toch maar op de tandem geklommen om de tocht te beginnen, met als aanvoerder Bernard, die ons door Rotterdam leidde.

Eerst langs de Rotte, vervolgens door Hillegersberg en weer langs de Rotte om onze tocht te vervolgen langs de Gordelweg, door Delfshaven en langs de Parkhaven naar de Maasboulevard, waar we vlak langs de Nieuwe Maas fietsten en zo de drukte op het fietspad hebben ontweken om te eindigen bij roeivereniging Nautilus om daar van een welverzorgde lunch te genieten. 

Ik vond het een geweldige tocht met heel weinig stoplichten. Complimenten aan Bernard. Alleen voor Tim was de tocht er één om snel te vergeten, zijn voorrijdster had problemen met de versnelling  en zij was erg onzeker.

Na de lunch onze tocht weer hervat, echter dit ging niet helemaal zoals we dachten. Na een paar extra kilometers toch weer op het juiste pad en hebben bij Lake7 weer afscheid van elkaar genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *