24 Feb. Meer en Bos

24 Feb. Meer en Bos

Zaterdag 24 februari 2018 Meer en Bos – Kralingen
Uitgezet door : Rachael en Paul Fox.
Verslag: Dedy Woei-a-sjoi

Op zaterdag 24 februari was het weer tijd voor een wintertandemtocht; vanaf maart hebben we weer de “gewone” tandemtochten.

Negen tandems, bereden door negen koppels, verzamelden zich op die bere-koude zaterdagochtend bij restaurant Meerenbos langs de Rotte.

Sommigen hadden er al een tocht van drie kwartier op zitten en de stemming zat er meteen goed in!

Er was een journaliste van De Heraut (huis-aan-huisblad) die voorrijders en achterrijders interviewde over de Rotterdamse Tandemclub.
Zij heeft een mooi stuk over ons geschreven. Zie http://www.herautonline.nl/?p=67912

Na de koffie, thee of warme chocomel was het tijd om op de tandems te stappen voor een tocht van ongeveer 15 kilometer langs de Rotte en via het Kralingse Bos. We genoten van de mooie tocht langs het water en door het bos; het fietsen in de buitenlucht verveelt nooit!

Gezellig onderling kletsend in een heerlijk zonnetje fietsten we naar de lunchplek: het fijne huis van Paul en Rachael. Er stonden heerlijke soep en lekkere broodjes voor ons klaar. Rachael had echte Engelse teacake gemaakt en die ging er in als koek!

Nadat we voldoende aangesterkt waren stapten we met zijn allen weer op de fiets om door Capelle aan de IJssel en Ommoord via de Rotte weer terug te fietsen richting Bleiswijk. Onderweg namen we telkens met veel gezwaai en geroep naar elkaar afscheid van “afzwaaiers”.

Het was weer een hele leuke tandemtocht en we verheugen ons op de volgende keer (zaterdag 31 maart)!

klik <HIER> voor de foto’s 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *